Aurinkopaneelit yrityksiin ja
taloyhtiöihin


Aurinkosähköjärjestelmä on taloudellisesti kannattava investointi myös yritysten toimitiloihin ja julkisiin tiloihin. Julkisten toimitilojen ja yritysrakennusten sähkönkulutus on usein suurinta päiväsaikaan ja erityisesti silloin, kun tiloja viilennetään.

 

Aurinkopaneelit yrityksiin ja taloyhtiöihin


Aurinkosähköjärjestelmä on taloudellisesti kannattava investointi myös yritysten toimitiloihin ja julkisiin tiloihin. Julkisten toimitilojen ja yritysrakennusten sähkönkulutus on usein suurinta päiväsaikaan ja erityisesti silloin, kun tiloja viilennetään. Yritysten on mahdollista saada aurinkopaneelijärjestelmään 25 prosenttia investointitukea. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme Solarvoimassa sinulle lisää aurinkosähköjärjestelmän yritysratkaisuista.

Aurinkopaneelit yrityksiin ja talonyhtiöihin

Aurinkovoimala taloyhtiöön


Aurinkovoimaloita on toteutettu myös taloyhtiöihin ja kerrostaloihin. Oikein mitoitettuna se on taloudellisesti kannattava investointi. Kaikkiin taloyhtiöihin voimala ei sovi ja siksi onkin tärkeää selvittää asia aurinkosähkökartoituksen avulla. Kartoitusmateriaali – noin 15 sivuinen dokumentti – sopii sekä hallituskäsittelyyn että yhtiökokousmateriaalin liitteeksi. Solarvoiman asiantuntina Janne Käpylehto on toteuttanut runsaasti kartoituksia itse kehittämänsä konseptin avulla niin taloyhtiöille kuin mm. Helsingin kaupungille ja Vantaan kaupungille. Kartoitus sisältää mm. ilmakuvat ja tuntianalyysin tuotannosta ja kulutuksesta, jolloin järjestelmäkoon ja taloudellisen kannattavuuden analyysi on erittäin tarkka.

Lataa tästä opas: Aurinkosähköä kerrostaloon
Aurinkovoimala taloyhtiöön
“Janne Käpylehto oli valmistellut tätä niin hyvin, että meille jäi vain nuijan koputus” Hall. Pj. Roger Santala, As Oy Hirsipadontie 5
“Hanke sai varauksettoman hyväksynnän osakkailta, eikä soraääniä kuulunut. Yhtiökokouksessa ihmeteltiin ainoastaan, miksei tätä ole tehty aikaisemmin.”Isännöitsijä Jarko Haanpuu, As Oy Hirsipadontie 5

Aurinkopaneelit yrityksille ja julkisiin rakennuksiin

Yhteystiedot


Puhelin: 040 744 2580
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Vitikka 2, 02630 Espoo

Ota meihin yhteyttä