Aurinkopaneelit | Solarvoima


Aurinkopaneelit tuottavat edullisesti sähköä! Aurinkopaneelit ovat ekologinen ja taloudellinen valinta, ja askel kohti omavaraisempaa taloutta. Ne sopivat omakotitaloon, mökille, yritykselle tai taloyhtiöön. Tehokkaat aurinkopaneelit toimivat hyvin myös suomen olosuhteissa.

Kysy lisää aurinkopaneeleista

Jätä soittopyyntö aurinkopaneeleista  Tuotteet - Aurinkopaneelit


  Aurinkopaneeleita on useita erilaisia. On yksi- ja monikiteisiä aurinkopaneeleita. Löytyy p-tyypin ja n-tyypin aurinkopaneeleita. Miten kuluttaja voi tietää minkälainen aurinkopaneeli sopii juuri omaan kiinteistöön?

  Meillä Solarvoimalla on yhdeksän vuoden kokemus aurinkosähköllä toimivista ratkaisuista. Kehitysjohtajamme, tietokirjailija-keksijä Janne Käpylehto on toiminut aurinkoenergian parissa vuosikymmeniä. Meiltä löytyy useita erilaisia aurinkopaneelimalleja.

  Jätä yhteystietosi meille, niin olemme yhteydessä ja katsotaan teille järkevin aurinkopaneeliratkaisu!

  Pyydä tarjous

  Aurinkopaneelit - Dokumentti


  Solarvoiman kehitysjohtaja Janne Käpylehto juontamassa aurinkopaneeleista kertovaa jaksoa Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-50758674

  Pyydä tarjous
  aurinkopaneelit

  JINKO 430W N-tyypin paneeli

  • Täysmusta
  • 25 vuoden tuotetakuu ja 30 vuoden tehontuotottotakuu
  aurinkopaneelit

  Leapton 430W N-tyypin paneeli

  • Musta
  • 15 vuoden tuotetakuu ja 30 vuoden tehontuotottotakuu
  aurinkopaneelit

  Longi 430W P-tyypin paneeli

  • Musta
  • 15 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tehontuotottotakuu

  Miten aurinkopaneelit toimii?

  Valosähköisessä ilmiössä auringon energia saa aurinkokennon puolijohteen elektronit irtautumaan atomiytimen vetovoimasta, luoden elektroni-aukko -pareja, sitä kautta jännite ja sähkövirta. Normaalisti pii, josta aurinkokenno pääosin koostuu, on eriste. Sen johtavuusominaisuuksia muokataan lisäämällä esimerkiksi fosforia tai alumiinia. Lisätietoja Solarvoiman BLOGISTA.


  Aurinkopaneeli

  Aurinkopaneelit talvella?

  Kirkkaana tammikuisena pakkaspäivänä valoa tulvii ja kimpoilee nietoksista sinne tänne, mutta aurinkopaneelit ovat hangen alla eikä tuota. Harmillista, turhauttavaa, investointi menee hukkaan, meneekö? Lue lisää Solarvoiman BLOGISTA.

  Aurinkopaneelit UKK


  Suositut paikkakunnat:


  Aurinkopaneelit Helsinki
  Aurinkopaneelit Espoo
  Aurinkopaneelit Tampere
  Aurinkopaneelit Vantaa
  Aurinkopaneelit Oulu

  Katso lisää