Asiakaskokemuksia - Solarvoima

"Solarvoiman asentajat olivat asiansa osaavia ja yhteistyökykyisiä. Työn jälki kaikilla osa-alueilla oli erinomainen. Toimitus toteutui avaimet käteen periaatteella myös luvituksen (pientuotantoilmoitus verkkoyhtiöön) osalta.

Voin suositella lämpimästi Solarvoima Oy:tä aurinkovoimala yhteistyökumppaniksenne!"

-Juha Maliniemi, Helsinki

Asiakaskokemuksia - Solarvoima

"Asennustyö tehtiin ammattitaidolla ja laitteisto sekä akut saatiin
sijoitettua siististi ja huomaamattomasti mökin sisälle. Asiakkaan toiveet otettiin huomioon koko asennuksen ajan.

Nähdyn ja koetun perusteella suosittelen Solarvoimaa."

-Henry, Mikkeli

Asiakaskokemuksia - Solarvoima

"Itse olen ollut useamman vuosikymmenen rakennusalalla niin osaan arvioida onko hommissa ”tekijämiehet”.
Kokonaisuudessaan helppo ja toimiva paketti saatiin Solarvoimalta. Tyytyväinen asiakas ja olenkin suositellut Solarvoiman kautta paneeleja ystävillekin."

-Kari-Pekka, Toholampi

Asiakaskokemuksia - Solarvoima

"Todella hyvä ammattitaito, ja asenne kohdallaan. Meidän kohde oli vaikea kahdesta syystä - sivupihat olivat kapeat ja tekninen tila pieni. Ammattitaitoiset asentajat löysivät välipohjaratkaisun, jonka avulla aurinkopaneeleiden kaapelit tuotiin sisään sähkötauluun niin, että sisällä ei näy johdon johtoa. En olisi ikinä uskonut, että tuo olisi mahdollista. Myös myyntityö oli ensiluokkaista. Lähetin kerran kysymyksen silloin kun yhteyshenkilöni oli lomalla. Siitä huolimatta hän vastasi kyselyyni ja sain vietyä sähkön myyntisopimus asiaa eteenpäin. Täydet pisteet ammattitaidosta ja asenteesta. Jatkakaa samaan malliin!"

-Teemu Tynjälä