Työpaikat

Haluatko tienata hyvin myymällä markkinoiden parasta tuotetta loistotiimissä? Toimintamme kasvaessa vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme pääkaupunkiseudulle:

Bookkaajia

Bookkaajan tehtävä on ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin ja sopia tapaamisaikoja myyntiedustajillemme. Bookkaajana voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti.

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikön tehtävä on auttaa yritysasiakkaita aurinkosähköjärjestelmien hankkimisessa. Myyntipäällikkö hoitaa koko myyntiprosessin tapaamisen sopimisesta sopimuksen allekirjoitukseen. Meillä on alan parhaimmat ohjelmat mallinnuksiin ja kiinteistötietokantojen hyödyntämiseen. Kokemus B2B myynnistä on eduksi. Auto ja ajokortti plussaa.

Myyntiedustajia

Myyntiedustajan tehtävä on sopia uusia asiakastapaamisia, kartoittaa asiakkaan nykytilanne ja löytää asiakkaalle järkevä ratkaisu. Myyntiedustaja tarvitsee ajokortin ja oman auton.

Tarjoamme:
– Mahtavan tiimin, joka tukee sinua valloittamaan uutta ja nopeasti kasvavaa toimialaa
– Hyvät ansiot – huippu palkka ansaitaan huippu asenteella!
– Kattavan koulutuksen myynnin maailmaan

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi tai soita: Lauri Hietala 040-7442580.

Hakemukset viimeistään 30.4.2019. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Solarvoima Oy on suomalainen aurinkopaneelijärjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimitamme omakotitalojen, yritysten sekä taloyhtiöiden aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella.