Työpaikat

Avoimet työpaikat:

Solarvoima on aurinkopaneeliasennuksiin erikoistunut asiantuntijayritys. Kasvumme tueksi etsimme uusia motivoituneita henkilöitä liittymään joukkoomme ja vahvistamaan toimintaamme.

Toimitamme laadukkaita aurinkovoimaloita niin mökeille, koteihin, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin. Tavoitteenamme on tarjota kestäviä energiaratkaisuja asiakkaillemme ja olla edelläkävijä aurinkoenergian hyödyntämisessä. Meillä Solarvoimassa pääset työskentelemään mukavassa, energisessä työympäristössä, jossa jokainen panostaa yhteiseen tavoitteeseen. Arvostamme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä ja tarjoamme mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Meille on tärkeää luoda pitkäaikaisia työsuhteita, ja siksi pysyvyys talossamme on erittäin korkealla tasolla.

AURINKOPANEELIMYYJÄÄ (B2C)
PK-seudulle ja Ouluun

Etsimme energistä AURINKOPANEELIMYYJÄÄ (B2C) PK-seudulle ja Ouluun. (2 paikkaa)

Haemme vahvistusta Oulun ja PK-Seudun myyntitiimeihin. Tehtäviisi kuuluu kontaktoida ja tavata sekä uusia että olemassa olevia yksityis-/omakotitaloasiakkaita. Tapaamisista noin puolet toteutetaan etänä ja puolet paikan päällä.

Toivomme että sinulta positiivista ja eteenpäin pyrkivää asennetta sekä mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin. Myyntityössä vierailet myös asiakkaiden luona, joten ajokortti ja auto ovat välttämättömiä. Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvällä ja kasvavalla alalla, avuliaan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen, johon pääset itse vaikuttamaan omalla tekemiselläsi. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta + provisiosta. Koulutusajalta maksetaan takuupalkka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille 7.6.2024 mennessä sähköpostitse eemeli.myllykoski@solarvoima.fi (PK-Seutu)
jaakko.rantanilkku@solarvoima.fi (Oulu)

Lisätietoja: Eemeli Myllykoski (PK-Seutu) sähköpostitse tai puhelimella 045 246 3411
Jaakko Rantanilkku (Oulu) sähköpostitse tai puhelimella 050 439 7720

Aurinkoenergiaratkaisut B2B myyjä

Etsimme aurinkoenergiaratkaisut B2B MYYJÄÄ PK-seudulle.

Haemme vahvistusta Solarvoiman yritysmyyntitiimiin. Toivomme että sinulta positiivista ja eteenpäin pyrkivää asennetta sekä kokemusta yritysmyynnistä. Työssäsi vierailet myös asiakkaiden luona, joten ajokortti ja auto ovat välttämättömiä.

Tehtäviisi kuuluu kontaktoida ja tavata sekä uusia että olemassa olevia yritysasiakkaita, kiinteistökehittäjiä ja rakennuttajia. Tapaamisista noin puolet toteutetaan etänä ja puolet paikan päällä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvällä ja kasvavalla alalla, avuliaan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen, johon pääset itse vaikuttamaan omalla tekemiselläsi. Palkka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myyntiprovisioista. Koulutusajalta maksetaan takuupalkka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille 7.6.2024 mennessä sähköpostitse lauri.hietala@solarvoima.fi.

Lisätietoja Lauri Hietala sähköpostitse tai puhelimella (040 744 2580) 29.05 klo 14–15 tai 3.6 klo 13

Myyntijohtaja

Etsimme Solarvoimalle energiseen ja kasvavaan joukkoomme kokenutta ja nälkäistä MYYNTIJOHTAJAA. Tavoitteenamme on löytää huippuhenkilö, joka kykenee viemään aurinkosähköjärjestelmien myynnin entistä korkeammalle tasolle.

Haemme Solarvoimalle myyntijohtajaa vastaamaan koko yhtiön myynnistä.
Myyntitiimit, jota tehtävään valittu henkilö tulee johtamaan, koostuu kokeneista myynnin ammattilaisista kuluttaja-, yritys-, uudisrakentamis- ja projektimyynnin alueilta.

Toivomme sinulta lujaa tahtoa sekä näyttöä osaamisestasi myynnin johtamisen parissa. Ymmärrys toimialasta on plussaa mutta emme vaadi sitä. Meiltä löytyy joukko mukavia ja taitavia ammattilaisia valmiina auttamaan.

Kilpailukykyinen palkkaus perustuu kokemukseen ja reilut onnistumisbonukset mahdollistavat kovatkin ansiot.
Energia-alalla markkina kehittyy jatkuvasti ja tekemistä riittää. Haluatko olla mukana luomassa tulevaisuutta meidän kanssamme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille 7.6.2024 mennessä sähköpostitse lauri.hietala@solarvoima.fi.

Lisätietoja Lauri Hietala sähköpostitse tai puhelimella (040 744 2580) 29.05 klo 14–15 tai 3.6 klo 13

Sähköasentaja

Etsitään sähköasentajaa, jolla on aiempaa kokemusta sähköurakoinnista tai aurinkovoimaloiden asentamisesta.
Työt tehdään viikolla, ei viikonlopputöitä. Asennusalueena on pääasiassa uusimaa + ympäristö, mutta odotamme myös valmiutta reissuhommiin.

Palkkaus: Urakkapalkka + päivärahat. Kunnon tekijälle kunnon palkka!

Ps. Jalkapallotausta katsotaan eduksi. Tavoitteena firmacupin hopean kirkastaminen. (Ensisijaisesti toppari ja maalintekijä hakusessa)