Aurinkopaneelit yrityksille


Aurinkopaneelit yrityksille on taloudellisesti kannattava investointi. Julkisten toimitilojen ja yritysrakennusten sähkönkulutus on usein suurinta päiväsaikaan ja erityisesti silloin, kun tiloja viilennetään.

Pyydä tarjous
 

Aurinkopaneelit yrityksiin


Aurinkopaneelit ja niistä rakennettu aurinkosähköjärjestelmä on taloudellisesti kannattava investointi yritysten toimitiloihin ja julkisiin tiloihin. Julkisten toimitilojen ja yrityskiinteistöjen sähkönkulutus on usein suurinta päiväsaikaan. Valaistus, ilmanvaihto sekä jäähdytys ovat liikekiinteistöissä jatkuvaa ja melko tasaista sähkön kulutus kuormaa. Aurinkopaneelit tuottaa tähän tarpeeseen sähköä edullisesti ja puhtaasti omalta katolta.

Aurinkopaneelit yrityksiin auttavat omistajaa ja käyttäjiä suojautumaan sähkön hinnan nousulta. Aikavälillä 2011-2021 sähkön kokonaishinta on noussut keskimäärin 4% ja vuonna 2022 moninkertaistunut. Suuren kulutuksen kiinteistöissä aurinkosähkövoimalasta tuotettu sähkö on vakaahintaistaista vuosikymmenien ajan.

Aurinkosähkövoimalan pääkomponentit ovat aurinkopaneelit, asennustelineet, kaapelit ja invertteri eli vaihtosuuntaaja. Aurinkosähkövoimalan oikea mitoitus on tärkeää investoinnin kannattavuuden näkökulmasta. Aurinkopaneelit sijoitetaan yleensä kiinteistön katolle asennustelineisiin.

Aurinkopaneeleista viedään solarkaapelit invertterille, joka muuttaa aurinkopaneeleista tulevan sähkön kiinteistön sähköverkkoon sopivaksi. Kiinteistöissä, joissa on useampia käyttäjiä ja heillä omat sähköverkkoyhtiön mittauspisteet, voi olla järkevää tehdä takamittarointi. Takamittaroilla saadaan kiinteistön koko sähkönkulutus yhdelle sähköverkkoyhtiön mittarille. Näin kiinteistöön voidaan mitoittaa suurempi aurinkosähköjärjestelmä. Kiinteistön käyttäjien sähkönkulutus mittaroidaan sisäisesti. Oikein mitoitettuna aurinkosähkövoimalan tuotanto kulutetaan kiinteistössä.

Solarvoima Oy toimittaa aurinkopaneelit yrityksiin oikein mitoitettuna ja kannattavasti.

Pyydä tarjous

Aurinkopaneelit yrityksille Solarvoimalta


Solarvoima on toteuttanut satoja aurinkopaneeliratkaisuja erikokoisiin yrityskiinteistöihin. Asennamme aurinkovoimalat laadukkaasti lähes kymmenen vuoden kokemuksella.

Suunnittelemme, mitoitamme ja asennamme juuri teidän yrityksen tarpeisiin räätälöidyn aurinkovoimalan. Saatte kattavan investointilaskelman ja arvioidun takaisinmaksuajan aurinkovoimalasta.

Linkki toimittamamme aurinkovoimalan tuottoihin!

Sinikalliontie 4, 02630 Espoo, aurinkopaneelit yrityksille


Aurinkopaneelit yrityksen katolla.

Aurinkopaneelit yritykselle.

Yhteystiedot


Puhelin: 010 274 1860
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 ESPOO

Ota meihin yhteyttä

    Solarvoima yhteistyössä:
    Yhteistyössä.