Aurinkopaneelin asennus


Aurinkopaneelin asentaminen kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Ammattilaisen hoitamana asennus hoituu nopeasti, turvallisesti ja voimalan tekninen käyttöikä on pitkä.

Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö aurinkopaneeleista



    Aurinkopaneelien asennuksen aloittaminen


    Ensin selvitämme, onko rakennuksesi soveltuva aurinkosähkön hyödyntämiseen: paistaako katolle aurinko riittävän esteettömästi, mikä on taloudellisesti sopivin järjestelmäkoko ja miten asennus toteutetaan. Oli kattotyyppi mikä tahansa, löytyy siihen kätevä asennusjärjestelmä.

    Aurinkopaneelit on tärkeää sijoittaa siten, että aurinko pääsee paistamaan niihin esteettömästi. Tavallisesti aurinkopaneelit asennetaan talon katolle samaan kulmaan lapekaton kanssa. Tasakattoasennuksissa paneelit asennetaan asennusjärjestelmän avulla noin 15 asteen kulmaan. Asennuksessa aina lähtökohtana on, että katolle ei tehdä yhtä ainutta reikää. Paras tuotto vuositasolla saadaan, kun aurinkopaneelit suunnataan etelää kohti, mutta hyvä tulos saadaan myös ns. itä-länsi -asennuksella, jolloin aamulla ja illalla saadaan hieman enemmän tuotantoa. Aurinkosähköjärjestelmän tuotantoa voit seurata invertterin näytöltä, etänä tietokoneelta ja älypuhelimesta.

    Aurinkopaneelin asennus.

    Aurinkopaneelien asennuksen vaiheet


    Aurinkopaneelien asentaminen kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi: asennus hoituu nopeasti, turvallisesti ja voimalan tekninen käyttöikä on varmasti pitkä. Oikein asennettu aurinkovoimala on huoltovapaa. Täytyy myös muistaa, että verkkoon liitetyn aurinkovoimalan kaikki sähköiset kytkennät on sähköurakoinnin alaista työtä.

    Antamalla ammattilaisen hoitaa aurinkopaneelien asennuksen, taataan aurinkovoimalaan tehdylle sijoitukselle paras tuotto. Solarvoima tarjoaa sinulle avaimet käteen -paketin ja toteuttaa aurinkovoimalan laadukkailla osilla, ammattitaitoisesti asennettuna sekä valmiiksi käyttöön otettuna ja verkkoon kytkettynä. 

    Aurinkopaneelilaskuri
    “Aurinkopaneelien asennus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi.”

    Aurinkopaneelien asennus sisältää pääpiirteittäin seuraavat vaiheet:

    • Aurinkosähköasiantuntijamme kartoittaa mm. voimalakoon, tuotantoarvion, asennustavan, laitteiston osat, kaapeloinnin toteutukset ja invertterin asennukseen liittyvät asiat.
    • Suunnittelemme ja aikataulutamme aurinkovoimalan asennuksen.
    • Hankimme kytkentäluvan verkkoyhtiöstä. Voimme hoitaa myös luvituksen rakennusvalvonnalta, jos sitä kohteessa tarvitaan.
    • Asennamme aurinkovoimala avaimet käteen –periaatteella, huolehdimme käyttöönotosta, ja annamme sinulle täydellisen opastuksen aurinkosähköjärjestelmään.
    • Toimitamme sinulle paketin mukana myös kaikki sähkökuvat, takuutodistukset sekä mittauspöytäkirjat.
    Jätä tarjouspyyntö

    Yhteystiedot


    Puhelin: 040 744 2580
    Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
    Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 Espoo

    Ota meihin yhteyttä






      Aurinkopaneelit toimivat hyvin myös Suomessa


      Aurinkosähkö on ylivoimaisesti nopeimmin kasvava tuotantomuoto ja todennäköisesti maapallon lopullinen ratkaisu energiantarpeeseen. Aurinko tuottaa maapallolle energiaa 14,5 sekunnissa yhtä paljon kuin koko ihmiskunta päivän aikana tarvitsee. Aurinkopaneelit ovat yksinkertainen ja tehokas tapa kerätä tätä energiaa talteen. Euroopassa aurinkosähkö vastaa noin kolmasosaa uudesta sähköntuotantokapasiteetista.

      Myös Suomi on yllättävän hyvä paikka aurinkosähkön tuottamiseen. Suomessa vuoden keskilämpötila on alhainen, ja aurinkopaneelit tuottavat sähköä paremmin kylmässä ilmassa. Etelä-Suomessa oleva aurinkovoimala tuottaa suunnilleen saman verran sähköä vuositasolla kuin Pohjois-Saksassa oleva samanlainen voimala.

      Pyydä tarjous

      Usein kysytyt kysymykset


      Etelä-Suomessa on mahdollista tuottaa yhtä paljon aurinkosähköä vuosittain kuin esimerkiksi Pohjois-Saksassa. Suomen lisäetuna on alhainen vuoden keskilämpötila, sillä kylmä paneeli tuottaa sähköä hieman paremmin kuin lämmin paneeli. Alkuvuoden kylmät, mutta aurinkoiset päivät lisäävätkin tuntuvasti koko vuoden tuotantokertymää.