Aurinkopaneelit omakotitaloon
tai sähköverkon piirissä olevalle mökille


Aurinkopaneelit omakotitaloon.

Solarvoima Oy on aurinkopaneelijärjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka kartoittaa, suunnittelee ja toteuttaa korkealaatuiset aurinkopaneeliasennukset.

Pyydä tarjous

Aurinkopaneelit omakotitaloon pyydä tarjous


Jätä yhteystietosi. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä



  Aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille


  Aurinkosähköjärjestelmä on helppo asentaa omakotitaloon, sillä se ei vaadi esimerkiksi pihan kaivamista, rakenteiden purkamista tai maaporauksia. Asennus on mahdollista suorittaa jopa yhdessä päivässä.

  Aurinkovoimala sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringon valon tasasähköksi, verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

  Miksi hankkia aurinkovoimala omakotitaloon?


  Aurinkovoimalan hankkiminen omakotitaloon on taloudellinen ja ekologinen ratkaisu. Omalla aurinkovoimalalla voi tuottaa ison osan omakotitalon käyttösähköstä. Itse tuotetun sähkön osalta säästää sähkölaskussa, siirtomaksuissa ja veroissa.

  Omalla aurinkovoimalalla lasket keskimäärin 1000kg CO2 päästöjä vuodessa, mikä vastaa lomamatkaa Aasiaan.

  Aurinkopaneelit omakotitaloon on järkevä valinta, sillä järjestelmää ei tarvitse säätää ja se on lähes huoltovapaa. Aurinkovoimalassa ei ole liikkuvia osia ja tekninen käyttöikä on erittäin pitkä. Aurinkovoimaloiden vika- tai huoltotilanteet ovat hyvin harvinaisia. Oikein asennettu voimala tuottaa sähköä kymmeniä vuosia huoltovapaasti. Tyypillisesti aurinkopaneeleiden tuottotakuu on yli 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että tuotto ei saa laskea yli 0,7% vuodessa ja näin ollen 25 vuoden päästä tuotantoa tulee vähintään 85 % valmistajan ilmoittamasta tuotantolukemasta. Invertterin takuu on tyypillisesti 5-10 vuotta ja useat valmistajat tarjoavat mahdollisuuden ostaa lisätakuun. Kattokiinnikkeiden takuut on tyypillisesti 30 vuotta. Asennustakuu on kaksi vuotta ja se myönnetään kaikkiin Solarvoiman toimittamiin aurinkosähköjärjestelmiin.

  Laske omakotitalon aurinkovoimalan hinta




  Tilaa aurinkosähköanalyysi

  Laske aurinkopaneelin vuosisäästö laskurillamme
  Aurinkopaneelit omakotitaloon.Aurinkopaneelit omakotitaloon

  Aurinkopaneelit omakotitalossa pienentää sähkölaskua ja jos tuotantoa on enemmän kuin kulutusta, ylijäämä myydään energiayhtiölle. Ylituotannosta saa korvauksen ja korvaus on usein sähkön spot hinta. Tämä hinta ei sisällä luonnollisesti siirtoa, sähkö- ja arvonlisäveroa.

  Aurinkopaneelit omakotitalossa parantavat energiaomavaraisuutta ja näin ollen nostavat kiinteistön arvoa. Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin omakotitaloihin lämmitysmuodosta riippumatta. Mitä enemmän sähköä kuluu, sitä suurempi voimala on kannattava hankkia. Taloudellinen kannattavuus saavutetaan kun omakotitalon aurinkopaneelit mitoitetaan oikein. Mitoituksessa huomioidaan omakotitalon sähkönkulutus vuositasolla ja erityisesti kesäkuukausien kulutukset. Asiantuntijamme osaavat tehdä luotettavan arvion kiinteistön kulutustietojen perusteella. Paljon sähköä käyttävälle asiakkaalle voimme toteuttaa tuntianalyysiin perustuvan kartoituksen.

  Pirjo Miilunpohja
  Pirjo Miilunpohja
  2023-07-31
  Todella loistavaa palvelua! Sopimuksen jälkeen alle viikossa paneelit olivat jo katolla tuottamassa aurinkoenergiaa! Asentaja saapui aamulla 8 - 9 välillä ja voimala käynnistettiin noin klo 16:00: kaikki eteni sujuvasti ja ongelmitta sopimuksesta käyttöönottoon asti. Kirsikkana kakun päällä tiimin huumorintajuinen ja upea asenne! Jatkoon: annan kokonaisuudesta 10+!!!!
  Erkki Tapola
  Erkki Tapola
  2023-07-19
  Myyjä paneutui asiaan hyvin ja käytiin läpi huolella sijainti ja tarpeet. Asennus tuli jopa luvattua aiemmin ja asentajat olivat ystävällisiä, joustavia, huolellisia ja erittäin ammattitaitoisia. Suosittelen lämpimästi! Numeroni löytyy netistä jos haluat kysellä tarkemmin tai nähdä paneelit toiminnassa Espoossa.
  Mika Korhonen
  Mika Korhonen
  2023-06-20
  Alusta saakka erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Tarjouspyynnön jälkeen verkkopalaverissa kävimme myyjän kanssa läpi tarpeet ja mapsin avulla parhaimman sijoituspaikan 6kW voimalalle. Tilauksen jälkeen asennustiimi oli yhteydessä asennusajan lähestyessä ja viime hetkillä asennusaikaa jopa aikaistettiin lauantaille. Nuoret asentajat tempaisivat paneelit katolle ja järjestelmän kuntoon viidessä tunnissa, siivosivat kaikki jälkensä ja antoivat käyttökoulutuksen, loistavaa työtä! Lämpötila oli puolen päivän aikaan jo hellelukemissa maan tasallakin. Myös paperityöt sujuivat - asennus oli lauantaina ja tiistaiaamuna tuli verkkoyhtiöltä lupa ottaa voimala käyttöön, kun myyntisopimus on voimassa ja tiistai-iltapäivällä käänsin voimalan päälle... Eli kaikki meni alusta alkaen sovitun mukaisesti! Aurinkoista kesää!
  Pablo Gröndahl
  Pablo Gröndahl
  2023-03-16
  Meille asenneettiin 24 panelia. Kaikki toimi moitteettomasti alusta asti. Olimme ajatelleet laittaa paneelit huoltorakennuksen katolle mutta myyjän Teams kokousen jälkeen selvisi että päärakennuksen eteläkatto homattavasti parempi, kiitos siitä. Asennus nopeaa ja erttäin ystävällisiä ja asiansa osaavia asentajia. Tällä hetkellä odotamme aurinkoista ja tuottoisaa kevättä.
  Heikki Pyykönen
  Heikki Pyykönen
  2023-02-17
  Erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua myynnin ensi kontaktista ja työn suunnittelusta asennusten luovutukseen asti. Asennustiimi oli työhönsä motivoitunut ja toiminta ripeää. Seitsemän tähteä asentajille, kun ennättivät meille maallikoillekin vielä kertomaan työn etenemisestä.
  Ari Mäkinen
  Ari Mäkinen
  2023-02-06
  Asennus sujui ammattimaisesti. Kevättä odotellaan.
  Tomi Järvinen
  Tomi Järvinen
  2023-01-23
  Asennus meni mallikkaasti, nyt odotellaan kevään ekoja aurinkoisia päiviä☀️
  Anna-Maria Kero
  Anna-Maria Kero
  2022-12-13
  3/22 meille tuli Solarvoimalta 21 paneelia. Asennus onnistui muutamassa tunnissa ja invertteri saatiin solarvoiman oman sähkömiehen toimesta hyvään paikkaan, vaikka olikin hankala siihen asentaa. Sähköä on tullut oikein mukavasti myös myyntiin ja aurinkoisen kesän ansiosta jopa enemmän kuin mitä tehoa meidän laitteille laskettiin. Joulukuussa tuli ensimmäinen sähkölasku nyt kun paneelit ovat lumen peitossa talviunilla odottamassa kevään aurinkoa.
  Teemu Tynjälä
  Teemu Tynjälä
  2022-12-02
  Todella hyvä ammattitaito, ja asenne kohdallaan. Meidän kohde oli vaikea kahdesta syystä - sivupihat olivat kapeat ja tekninen tila pieni. Ammattitaitoiset asentajat löysivät välipohjaratkaisun, jonka avulla aurinkopaneeleiden kaapelit tuotiin sisään sähkötauluun niin, että sisällä ei näy johdon johtoa. En olisi ikinä uskonut, että tuo olisi mahdollista. Myös myyntityö oli ensiluokkaista. Lähetin kerran kysymyksen silloin kun yhteyshenkilöni oli lomalla. Siitä huolimatta hän vastasi kyselyyni ja sain vietyä sähkön myyntisopimus asiaa eteenpäin. Täydet pisteet ammattitaidosta ja asenteesta. Jatkakaa samaan malliin!
  ARI Sakari
  ARI Sakari
  2022-11-22
  Asennus onnistui sovitusti, henkilökunta oli asenteeltaan palveluhenkinen ja kysymyksiin sai aina vastauksen. Jälipalvelu ja vastausnopeus ollut myös erinomaista. Ei yhtään pahaa sanottavaa, omalta kohdalta.

  Pyydä tarjous aurinkopaneeleista omakotitaloon

  Aurinkopaneelit.

  Aurinkopaneelit omakotitaloon, Riihikulma 4 C, 02620 Espoo



  Sähköverkon piirissä olevalle mökille aurinkovoimala on mainio ratkaisu: tuotantoa tulee eniten kesällä eli juuri silloin kun mökillä vietetään aikaa. Kytkennällisesti sähköverkon piirissä oleva aurinkovoimala vastaa omakotitaloon asennettavaa voimalaa. Jos mökillä on häiritsevän usein sähkökatkoja, voimme toteuttaa akut sisältävän järjestelmän joka jatkaa toimintaansa sähköverkon häiriöistä huolimatta.

  Yhteystiedot


  Puhelin: 010 274 1860
  Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
  Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 ESPOO

  Ota meihin yhteyttä





   Pyydä tarjous

   Usein kysytyt kysymykset:

   Etelä-Suomessa on mahdollista tuottaa yhtä paljon aurinkosähköä vuosittain kuin esimerkiksi Pohjois-Saksassa. Suomen lisäetuna on alhainen vuoden keskilämpötila, sillä kylmä paneeli tuottaa sähköä hieman paremmin kuin lämmin paneeli. Alkuvuoden kylmät, mutta aurinkoiset päivät lisäävätkin tuntuvasti koko vuoden tuotantokertymää.