Aurinkopaneelit omakotitaloon
tai sähköverkon piirissä olevalle mökille


Aurinkosähköjärjestelmä on helppo asentaa omakotitaloon. Ammattilaistemme tekemänä aurinkopaneelien asennus on mahdollista jopa yhdessä päivässä!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti
 

Aurinkopaneelit omakotitaloon tai sähköverkon piirissä olevalle mökille


Aurinkosähköjärjestelmä on helppo asentaa omakotitaloon, sillä se ei vaadi esimerkiksi pihan kaivamista, rakenteiden purkamista tai poraamista. Asennus on mahdollista jopa yhdessä päivässä.

Aurinkovoimala sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringon valon tasasähköksi, invertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Aurinkovoimala on järkevä valinta omakotitaloon, sillä järjestelmää ei tarvitse säätää eikä huoltaa. Aurinkovoimalassa ei ole liikkuvia osia ja tekninen käyttöikä on erittäin pitkä. Oikein asennettu voimala tuottaa sähköä kymmeniä vuosia ja tuotantoteho putoaa vain noin puoli prosenttia vuodessa.

Aurinkopaneelijärjestelmä talossasi pienentää sähkölaskua. Jos tuotantoa on enemmän kuin kulutusta, ylijäämä menee energiayhtiölle ja tuotannosta saa korvauksen. Järjestelmä myös parantaa kiinteistön energiaomavaraisuutta ja nostaa kiinteistön arvoa. Aurinkopaneelit sopivat kiinteistöön kuin kiinteistöön lämmitysmuodosta riippumatta. Mitä enemmän sähköä kuluu, sitä suurempi voimala on kannattava hankkia. Asiantuntijamme osaa tehdä luotettavan arvion kiinteistön kulutustietojen perusteella.

Sähköverkon piirissä olevalle mökille aurinkovoimala on mainio ratkaisu: tuotantoa tulee eniten silloin kun mökillä vietetään aikaa. Kytkennällisesti sähköverkon piirissä oleva aurinkovoimala vastaa omakotitaloon asennettavaa voimalaa.

Aurinkopaneelit omakotitaloon tai sähköverkon piirissä olevalle mökilleTilaa ilmainen kartoitus

Yhteystiedot


Puhelin: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Vitikka 2, 02630 Espoo

Ota meihin yhteyttä