Aurinkopaneelit omakotitaloon
tai sähköverkon piirissä olevalle mökille


Aurinkosähköjärjestelmä on helppo asentaa omakotitaloon. Ammattilaistemme tekemänä aurinkopaneelien asennus on mahdollista yhdessä päivässä!

Pyydä tarjous
 

Aurinkopaneelit omakotitaloon tai sähköverkon piirissä olevalle mökille


Aurinkosähköjärjestelmä on helppo asentaa omakotitaloon, sillä se ei vaadi esimerkiksi pihan kaivamista, rakenteiden purkamista tai maaporauksia. Asennus on mahdollista suorittaa jopa yhdessä päivässä.

Aurinkovoimala sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringon valon tasasähköksi, verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Aurinkopaneelit omakotitaloon on järkevä valinta, sillä järjestelmää ei tarvitse säätää eikä huoltaa. Aurinkovoimalassa ei ole liikkuvia osia ja tekninen käyttöikä on erittäin pitkä. Aurinkovoimaloiden vika- tai huoltotilanteet ovat hyvin harvinaisia. Oikein asennettu voimala tuottaa sähköä kymmeniä vuosia huoltovapaasti. Tyypillisesti aurinkopaneeleiden tuottotakuu on yli 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että tuotto ei saa laskea yli 0,7% vuodessa ja näin ollen 25 vuoden päästä tuotantoa tulee vähintään 85 % valmistajan ilmoittamasta tuotantolukemasta. Invertterin takuu on tyypillisesti 5-10 vuotta ja useat valmistajat tarjoavat mahdollisuuden ostaa lisätakuun. Kattokiinnikkeiden takuut on tyypillisesti 30 vuotta. Asennustakuu on kaksi vuotta ja se myönnetään kaikkiin Solarvoiman toimittamiin aurinkosähköjärjestelmiin.

Laske aurinkopaneelin vuosisäästö laskurillamme
Aurinkopaneelit omakotitaloon.

Aurinkopaneelit omakotitalossa pienentää sähkölaskua ja jos tuotantoa on enemmän kuin kulutusta, ylijäämä menee energiayhtiölle. Ylituotannosta saa korvauksen ja korvaus on usein sama mitä asiakas maksaa sähköyhtiölle sähköenergiasta. Tämä hinta ei sisällä luonnollisesti siirtoa, sähkö- ja arvonlisäveroa.

Aurinkopaneelit omakotitalossa parantavat energiaomavaraisuutta ja näin ollen nostavat kiinteistön arvoa. Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin omakotitaloihin lämmitysmuodosta riippumatta. Mitä enemmän sähköä kuluu, sitä suurempi voimala on kannattava hankkia. Taloudellinen kannattavuus saavutetaan kun omakotitalon aurinkopaneelit mitoitetaan oikein. Mitoituksessa huomioidaan omakotitalon sähkönkulutus vuositasolla ja erityisesti kesäkuukausien kulutukset. Asiantuntijamme osaavat tehdä luotettavan arvion kiinteistön kulutustietojen perusteella. Paljon sähköä käyttävälle asiakkaalle voimme toteuttaa tuntianalyysiin perustuvan kartoituksen.

Aurinkopaneelit.

Riihikulma 4 C, 02620 Espoo


Sähköverkon piirissä olevalle mökille aurinkovoimala on mainio ratkaisu: tuotantoa tulee eniten kesällä eli juuri silloin kun mökillä vietetään aikaa. Kytkennällisesti sähköverkon piirissä oleva aurinkovoimala vastaa omakotitaloon asennettavaa voimalaa. Jos mökillä on häiritsevän usein sähkökatkoja, voimme toteuttaa akut sisältävän järjestelmän joka jatkaa toimintaansa sähköverkon häiriöistä huolimatta.

Yhteystiedot


Puhelin: 010 274 1860
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 ESPOO

Ota meihin yhteyttä