Aurinko- paneeli- huolto


Solarvoima on pitkän kokemuksen aurinkosähkötalo. Tarjoamme kattavaa aurinkosähköjärjestelmien huoltopalvelua osana palvelukokonaisuuttamme. Tilaa aurinkopaneelihuoltotarjous lomakkeella tai soita:

Aurinkopaneelihuolto

Joonas Salomaa
Huoltopäällikkö
050 336 0816
joonas.salomaa@solarvoima.fi

Huoltotarjous:

   Aurinkopaneelihuolto Solarvoima


   Onko aurinkosähköjärjestelmäsi huollon tarpeessa?

   Tiedämme kuinka tärkeää on varmistaa, että aurinkosähköjärjestelmä toimii moitteettomasti ja turvallisesti. Tarjoamme sinulle apua ja huoltopalvelua, jotta voit olla huoleti aurinkosähköjärjestelmäsi toiminnasta.

   Solarvoima Oy:n aurinkopaneelihuolto on räätälöity vastaamaan kaikkia aurinkosähköjärjestelmän omistajien tarpeita. Meillä on asiantunteva tiimi, joka varmistaa, että aurinkopaneelit on asennettu huolellisesti ja oikein vesikatolle. Lisäksi varmistamme, että sähköliitännät on asianmukaisesti toteutettu ja toimivat moitteettomasti.

   Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit olla varma, että järjestelmäsi toimii optimaalisesti ja tuottaa energiaa tehokkaasti. Tarjoamme myös säännöllisiä tarkastuksia ja ylläpitopalvelua, jotta voimme havaita mahdolliset viat tai ongelmat ajoissa ja korjata ne ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia.


   Aurinkosähkö-asentaja hinnoittelu. Hinnat sis alv.

   • Tuntihinta 70€ Matkat kohteeseen ja mahdolliset siirtymät ovat myös asennusaikaa ja veloitamme tästä toteutuneen ajan mukaan.
   • Kilometrikorvaus 0,61€/km. Matka-aika ja kilometrikorvaus lasketaan osoitteesta Juvan teollisuuskatu 8 Espoo - kohde - Juvan teollisuuskatu 8 Espoo
   • Huom! Minimiveloitus 2 tuntia Lähtö- ja Huoltoautoveloitus 62€ / kerta Pientarvikkeet laskutetaan toteuman mukaisesti

   Milloin Solarvoiman aurinkopaneelihuolto?

   Epäiletkö, että voimalasi asennus on vaillinainen?

   Paneelien alla näkyy roikkuvia kaapeleita?

   Voimala ei tuota sähköä?


   Miksi Solarvoiman aurinkopaneelihuolto?

   Yli 9 vuoden kokemus aurinkosähköalalta

   Laadukas dokumentointi huollosta takaa laadukkaimman lopputuloksen

   Koulutamme alalle uusia osaajia, tiedämme miten voimalat rakennetaan standardien mukaan oikein


   Aurinkovoimaloiden ongelmat mediassa

   “Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes saa viikoittain useita yhteydenottoja yksityishenkilöiltä, jotka ovat huolissaan siitä, onko heidän hankkimansa aurinkopaneelijärjestelmä asennettu oikein.

   Tukesin mukaan yhteydenotot ovat lisääntyneet merkittävästi tämän kevään ja kesän aikana – ja usein käy ilmi, että huoli on aiheellista.

   Aurinkopaneelien lisääntyneen suosion seurauksena alalle on tullut paljon uusia yrityksiä, eikä kaikilla asentajilla ole riittäviä taitoja järjestelmien asentamiseen, kertoo Tukesin ylitarkastaja Juha-Pekka Törmälä.” Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aurinkopaneelijarjestelmien-asennusvirheet-ovat-yleistyneet-asiantuntija-kertoo-mita-ottaa-huomioon-ennen-asennusta/8743652#gs.3sxnq8


   Pyydä huoltotarjous


   Puhelin: 050 336 0816
   Sähköposti: joonas.salomaa(at)solarvoima.fi
   Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 Espoo

   Huoltotarjous: