Aurinkopaneelit mökille –
sähköverkon ulkopuolella


Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen mökille on helppoa. Aurinkosähköä varten ei tarvitse hankkia sähköverkkoliittymää, eikä kuukausi-, siirto- tai energiakustannuksia ole.

Pyydä ilmainen kartoitus
 

Miksi hankkia aurinkosähköä mökille?


Suomessa on 80 000 kesämökkiä, jotka saavat käyttösähkönsä aurinkosähköstä – sähköverkon ulkopuolella. Hankinnan syyt ovat selvät: ei tarvitse hankkia sähköverkkoliittymää ja kuukausi-, siirto- tai energiakustannuksia ei ole. Näihin kohteisiin tarjoamme Solarvoiman Mökkivoimalaa, jonka itse asentaminen on niin nopeaa että oikeastaan asentamista ei ole. Mökin sähköistäminen ei ole ollut aikaisemmin näin helppoa. Säästää myös kustannuksissa, koska asentajan ei tarvitse tulla mökille.

Siirry tästä Solarvoiman Mökkivoimala sivulle

Toteutamme myös avaimet käteen -periaatteella niin Mökkivoimaloita kuin asiakkaan tarpeiden mukaan mitoitettuja voimaloita – niin suuria kuin pieniäkin. Kesämökin sähköntarve voi olla hyvin erilainen, toisella mökillä tarvitaan vain valot ja kännykänlataus, toisella tarvitaan kaikki omakotitalomaiset mukavuudet. Oikein mitoitettu ja suunniteltu aurinkovoimala kykenee hoitamaan erilaiset tarpeet. Kun järjestelmästä tehdään riittävän tehokas, mökille on mahdollista saada samat sähköä vaativat mukavuudet kuin omakotitalossa.

Jos päädyt asentamaan aurinkosähköjärjestelmän mökillesi itse, suosittelemme asennuksessa apuna kirjaa ”Mökille sähköt auringosta ja tuulesta”(Janne Käpylehto, Into-Kustannus 2015), jonka toimitamme jokaiselle järjestelmän ostajalle.

Mikäli mökilläsi on sähköt, kannattaa hankkia Solarvoiman sähköverkkoon liitetty voimala ja vähentää siten ostosähkön määrää. Kesämökillä tuotantoa syntyy juuri silloin eniten kun sille on tarvetta.

Aurinkopaneelit mökilleTilaa ilmainen kartoitus

Yhteystiedot


Puhelin: 040 744 2580
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Sinikalliontie 4, 02630 Espoo

Ota meihin yhteyttä