Aurinkopaneelit mökille –
sähköverkon ulkopuolella

Aurinkosähkön käyttö sähköverkon ulkopuolisella mökillä on helppoa ja säästää rahaa. Kun tuotat itse tarvitsemasi sähkön omalta tontilta, ei tule sähköverkon liittymis- kuukausi-, siirto-, tai energiakustannuksia. Mitoitamme sinulle juuri tarpeitasi vastaavan järjestelmän. Hieman suuremmalla järjestelmällä voit käyttää sähköä kuin omakotitalossa.


Pyydä ilmainen kartoitus
 

Miksi hankkia aurinkosähköä mökille?


Suomessa on 80 000 kesämökkiä, jotka saavat käyttösähkönsä aurinkosähköstä – sähköverkon ulkopuolella. Hankinnan syyt ovat selvät: ei tarvitse hankkia sähköverkkoliittymää ja kuukausi-, siirto- tai energiakustannuksia ei ole. Omavaraisuus myös kiinnostaa monia mökkijärjestelmän ostajia.

Esimerkkejä mökkisähköjärjestelmistä

Toteutamme avaimet käteen -periaatteella juuri oikein mitoitetun järjestelmän. Pieni järjestelmä voi sähköistää valot, TV:n ja muita piensähkölaitteita ja hieman isommalla hoituu jääkaappi ja jopa keittiökoneet, ilmastointi sekä järeät työkalut. Mitoituksessa otetaan huomioon sähköntarpeen lisäksi vuodenajan erilaiset tuotanto-olosuhteet. Oikein mitoitettu ja suunniteltu aurinkovoimala kykenee hoitamaan erilaiset tarpeet. Joissain tilanteissa voi olla perusteltua lisätä aggregaatti varavoimaa varten.

Olemme toteuttaneet runsaasti eri kokoisia järjestelmiä, myös ammattikäyttöön ja jopa lintutorneihin.

Jos päädyt asentamaan aurinkosähköjärjestelmän mökillesi itse, suosittelemme asennuksessa apuna kirjaa ”Mökille sähköt auringosta ja tuulesta”(Janne Käpylehto, Into-Kustannus 2015), jonka toimitamme jokaiselle järjestelmän ostajalle.

Mikäli mökilläsi on sähköverkkoliittymä, kannattaa hankkia Solarvoiman sähköverkkoon liitetty voimala ja vähentää siten ostosähkön määrää. Kesämökillä tuotantoa syntyy juuri silloin eniten kun sille on tarvetta.

Aurinkopaneelit mökilleTilaa ilmainen kartoitus

Yhteystiedot


Puhelin: 010 2741860
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 Espoo

Ota meihin yhteyttä