Aurinkopaneelit maatilalle


Aurinkopaneelit maatilalle on taloudellisesti kannattava investointi. Maatiloiden sähkönkulutus on usein suurinta päiväsaikaan ja erityisesti silloin, kun tiloja viilennetään.

Pyydä tarjous
 

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneelit Maatilalle


Ensin selvitämme, onko rakennuksesi soveltuva aurinkosähkön hyödyntämiseen: paistaako katolle aurinko riittävän esteettömästi, mikä on taloudellisesti sopivin järjestelmäkoko ja miten asennus toteutetaan. Oli kattotyyppi mikä tahansa, löytyy siihen kätevä asennusjärjestelmä.

Aurinkopaneelit on tärkeää sijoittaa siten, että aurinko pääsee paistamaan niihin esteettömästi. Tavallisesti aurinkopaneelit asennetaan navetan tai jonkin muun rakennuksen katolle samaan kulmaan lapekaton kanssa. Tasakattoasennuksissa paneelit asennetaan asennusjärjestelmän avulla noin 15 asteen kulmaan. Asennuksessa aina lähtökohtana on, että katolle ei tehdä yhtä ainutta reikää. Paras tuotto vuositasolla saadaan, kun aurinkopaneelit suunnataan etelää kohti, mutta hyvä tulos saadaan myös ns. itä-länsi -asennuksella, jolloin aamulla ja illalla saadaan hieman enemmän tuotantoa. Aurinkosähköjärjestelmän tuotantoa voit seurata invertterin näytöltä, etänä tietokoneelta ja älypuhelimesta.


Aurinkopaneelit maatilalleAurinkopaneelit Maatilalle

Aurinkosähköjärjestelmät Maatilalla

Aurinkopaneelien asentaminen kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi: asennus hoituu nopeasti, turvallisesti ja voimalan tekninen käyttöikä on varmasti pitkä. Oikein asennettu aurinkovoimala on huoltovapaa. Täytyy myös muistaa, että verkkoon liitetyn aurinkovoimalan kaikki sähköiset kytkennät on sähköurakoinnin alaista työtä.

Antamalla ammattilaisen asentaa aurinkopaneelit maatilalle, taataan aurinkovoimalaan tehdylle sijoitukselle paras tuotto. Solarvoima tarjoaa sinulle avaimet käteen -paketin ja toteuttaa aurinkovoimalan laadukkailla osilla, ammattitaitoisesti asennettuna sekä valmiiksi käyttöön otettuna ja verkkoon kytkettynä. 

Yhteystiedot


Puhelin: 040 744 2580
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 Espoo

Ota meihin yhteyttä

  Aurinkopaneelit Maatilalle
  "Aurinkopaneelien asennus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi."

  Aurinkopaneelien asennus maatilalle sisältää seuraavat vaiheet:

  • Aurinkosähköasiantuntijamme kartoittaa mm. voimalakoon, tuotantoarvion, asennustavan, laitteiston osat, kaapeloinnin toteutukset ja invertterin asennukseen liittyvät asiat.
  • Suunnittelemme ja aikataulutamme aurinkovoimalan asennuksen.
  • Selvitämme mahdolliset ELY-tukeen liittyvät asiat
  • Hankimme kytkentäluvan verkkoyhtiöstä. Voimme hoitaa myös luvituksen rakennusvalvonnalta, jos sitä kohteessa tarvitaan.
  • Asennamme aurinkovoimala avaimet käteen –periaatteella, huolehdimme käyttöönotosta, ja annamme sinulle täydellisen opastuksen aurinkosähköjärjestelmään.
  • Toimitamme sinulle paketin mukana myös kaikki sähkökuvat, takuutodistukset sekä mittauspöytäkirjat.

  Klikkaa alla olevasta painikkeesta ja saat lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä maatiloille.

  Tilaa ilmainen analyysi tästä

  Miksi valita aurinkopaneelijärjestelmä?


  Aurinkosähkön hyödyntäminen maatilalla on taloudellisesti kannattavaa. Tavallisesti maatiloille asennetaan sen kokoinen aurinkosähköjärjestelmä, joka tuottaa sähköä kesäaikana saman verran, mitä kiinteistö kuluttaa. Järjestelmän ylituotanto on myytävissä sähköyhtiölle. Hyvä ja luotettava sähköverkko mahdollistaa ylimääräisen sähkön myynnin sähköyhtiöön.

  Sähkön hinta on noussut aikaisemmin keskimäärin 4–6 prosenttia vuodessa, mutta aurinkopaneelit tuottavat puhdasta energiaa ja pienentävät sähkölaskua. Aurinkopaneeleihin tehty investointi maatilalla maksaa itsensä takaisin jopa viidessä vuodessa.

  Aurinkopaneelit toimivat hyvin myös Suomessa


  Aurinkosähkö on ylivoimaisesti nopeimmin kasvava tuotantomuoto ja todennäköisesti maapallon lopullinen ratkaisu energiantarpeeseen. Aurinko tuottaa maapallolle energiaa 14,5 sekunnissa yhtä paljon kuin koko ihmiskunta päivän aikana tarvitsee. Aurinkopaneelit ovat yksinkertainen ja tehokas tapa kerätä tätä energiaa talteen. Euroopassa aurinkosähkö vastaa noin kolmasosaa uudesta sähköntuotantokapasiteetista.

  Myös Suomi on yllättävän hyvä paikka aurinkosähkön tuottamiseen. Suomessa vuoden keskilämpötila on alhainen, ja aurinkopaneelit tuottavat sähköä paremmin kylmässä ilmassa. Etelä-Suomessa oleva aurinkovoimala tuottaa suunnilleen saman verran sähköä vuositasolla kuin Pohjois-Saksassa oleva samanlainen voimala.

  Pyydä tarjous

  Usein kysytyt kysymykset


  Etelä-Suomessa on mahdollista tuottaa yhtä paljon aurinkosähköä vuosittain kuin esimerkiksi Pohjois-Saksassa. Suomen lisäetuna on alhainen vuoden keskilämpötila, sillä kylmä paneeli tuottaa sähköä hieman paremmin kuin lämmin paneeli. Alkuvuoden kylmät, mutta aurinkoiset päivät lisäävätkin tuntuvasti koko vuoden tuotantokertymää.

  Yhteystiedot


  Verkkolaskut:
  Verkkolaskuosoite: 003726292515
  Operaattori: Pagero
  Välittäjän tunnus: 003723609900

  Paperilaskut:
  Solarvoima Oy
  OVT 003726292515
  PL 908
  02066 DOCUSCAN

  Tästä yhteydenottopyynnöt ja etätapaamiset asiantuntijan kanssa

  Tapaamisessa analysoimme millainen aurinkopaneeliasennus soveltuu teidän rakennukseen.

  Suomen aurinkoenergia ry. Edistämme aurinkopaneelit käyttöä Suomessa.

  Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista.

  Aurinkopaneelit katolle hyvällä luotolla.

  Lähienergialiitto edistää hajautetun uusiutuvan energian ja älykkäiden energiaratkaisujen, kuten aurinkopaneelit käyttöönottoa.