paras aika ostaa aurinkopaneelit

Paras aika ostaa aurinkopaneelit?

Uskotko, jos väitän, että nyt on paras aika ostaa aurinkopaneelit?

Vuoden 2020 jälkeen olemme eläneet poikkeuksellisia vuosia. Ensin tuli korona, ja sitten sota Euroopassa. Sota jatkuu edelleen ja vaikuttaa osaltaan myös suomalaisten elämään. Viimeisimpänä energiakriisi ja lainojen korkojen nousu.

Sodan alkuvaiheissa raaka-aineiden, komponenttien ja rahtien hinnat nousivat huomattavasti, minkä seurauksena kuluttajalle kaikkien tuotteiden hinnat alkoivat nousta. Seuraavaksi se vaikutti energian hintaan ja viimeisimpänä lainojen korkokulut aiheuttavat monelle suomalaiselle suurempia menoeriä kuin on kykyä maksaa.

Ei varmaan tulisi ensimmäisenä mieleen, että nyt on se oikea aika investoida aurinkosähköön. Juuri nyt, kun kaikki maksaa, ja viimeisetkin säästöt on syöty.

Ala on kehittynyt viimeisen vuoden aikana Suomessa huomattavasti. Suuri kysyntä toi paljon lisää kilpailua ja sitä kautta voimaloiden toimitushinnat ovat laskeneet. Komponentti-ongelmat ovat enää muisto, ja tällä hetkellä tavaraa saa taas yhtä edullisesti kuin ennen sotaa. Rahdeistakaan ei tarvitse enää maksaa ylimääräistä, vaan tavara liikkuu sujuvasti ja nopeasti.

Kesän parin kuukauden halpa pörssisähkö on taittumassa taas nousuun, ja viimeisen 7 vuorokauden keskihinta on lähellä 16 c/kWh.

Kun sähkönhinnan vaihtelu on suurempaa kuin koskaan ja aurinkovoimaloiden toimitushinnat ovat alhaalla, niin aurinkovoimalan hankinta ei ole koskaan ollut yhtä kannattavaa kuin tänään.
Tulevaisuudesta ei tiedä, mutta kun ensi keväänä taas alkaa aurinko paistamaan ja sesonki alalla alkaa, niin voisin kuvitella, että suuren kysynnän aikana hinta nousee samalla tavalla kuin aina ennenkin.

Nyt on paras aika ostaa aurinkopaneelit, joten pyydä Solarvoimalta tarjous aurinkovoimalasta. Teemme tarkan analyysin kiinteistönne potentiaalista käyttää aurinkosähköä, mitoitamme oikean kokoisen voimalan ja teemme yhdessä investointilaskelmat kannattavuudesta.
Ymmärrämme sen, että ostovoima on heikentynyt, mutta jos investoinnille saa 10 % koron sijoitetulle pääomalle, niin uskallan kysyä, onko teillä varaa olla tekemättä tällaista investointia.

Jokainen meistä on varmasti jo huomannut, että on mahdotonta säästää rahaa pankkitilillä näillä koroilla ja sähkön hinnoilla, joten rohkaisen selvittämään, mitä muita vaihtoehtoja olisi säästää rahaa.

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan aurinkovoimalan mahdollisuuksista teidän kiinteistöönne:


  Terveisin:

  Eemeli Myllykoski
  Myyntipäällikkö

  045 246 3411
  eemeli.myllykoski@solarvoima.fi

  PYYDÄ TARJOUS