Aurinkopaneelien asennus talvella.

Aurinkopaneelien asennus talvella?

Video: aurinkopaneelien asennus talvella.

Aurinkopaneelien asennus talvella onnistuu, mutta se voi olla hankalampaa ja hitaampaa kuin kesällä. Tärkeintä on varmistaa, että työskentelyolosuhteet ovat turvalliset ja että paneelit asennetaan oikein siten, että kattoa ei vahingoiteta. Lumet pudotetaan turvallisesti katolta ennen aurinkopaneelien asennusta. Talvella aurinkopaneeleita asennetaan pääasiassa peltikatoille, koska niistä lumi ja jää saadaan helpommin pudotettua alas, kuin tiili- ja huopakatoilta. Solarvoiman ammattilaisten asentamana aurinkopaneelit saadaan myös talvella turvallisesti asennettua katoille.

Aurinkopaneeleiden talviasennuksessa on tärkeää varmistua, että asennus tehdään yhtä laadukkaasti, kuin kesällä. Näin vältytään mahdollisilta ongelmilta myöhemmin. Myös tarvittavat sähkötyöt täytyy tehdä laadukkaasti ja ohjeiden mukaisesti. Meillä Solarvoimalla on yhdeksän vuoden kokemus aurinkopaneeleiden asennuksista. Laadukas asennus on vuosien kehitystyön tulos ja asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä asennuksiin niin kesällä kuin talvellakin.

Me kannustamme tilaamaan aurinkopaneelit talvella, koska silloin paneelit ovat valmiiksi katolla, kun keväällä tuottokausi alkaa. Toki meille on tärkeää pitää työntekijämme työn syrjässä kiinni myös talvella. Talvella asennuksissa ei yleensä ole niin paljon ruuhkaa, jolloin asiakas voi saada järjestelmän hieman nopeammin ja edullisemmin, kuin kovimpina sesonkiaikoina.

Talvella aurinkopaneeleista ei merkittäviä tuottoja saa, koska paneelit ovat usein lumen peitossa ja päivä on Suomessa hyvin lyhyt. Tästä blogista voit lukea lumen pudottamisesta paneelien päältä: https://solarvoima.fi/aurinkopaneelit-lumen-peitossa/

Lisätietoja lumien pudottamisesta paneeleiden päältä Motivan sivuilta.

Lisätiedot ja tarjoukset:

Omakotitalot:

Eemeli Myllykoski: 045 246 3411

Yritykset:

Erno Siltaniemi: 040 520 4176

Taloyhtiöt:

Janne Käpylehto: 045 3596 945

Tai jätä soittopyyntö: