Solarvoimassa tapahtuu: Harry Berg vahvistamaan jo kovaa kaartia

Helmikuun alussa Solarvoimassa tapahtuu jälleen, muutimme uusiin tiloihin entisten käytyä pieneksi ja yritysmyyntimme vahvistuu jälleen. Harry Berg, joka on aiemmin tuttu aurinkoenergian rahoituksen ja Suomen ensimmäisen aurinkoenergiarahaston perustajajäsenenä, on liittynyt Solarvoiman aurinkoenergian yritysmyyntiin. Seuraavaksi Harryn kuulumisia ensimmäisen kahden viikon jälkeen.

Aloitetaan legendaarisesti, miltäs nyt tuntuu:
Kiitos kysymästä, erittäin hyvältä! On kiva päästä takaisin aurinkoenergian pariin ja suoraan pääkallopaikalle. Tässä ehdinkin hetken jo tottua elämään uutena isänä ja touhua vauvan kanssa, joten kivaa vaihtelua taas päästä työn pariin.

Kerrotko hieman taustastasi ja miten päädyit Solarvoimaan:
Lyhyesti tiivistettynä, viimeiset 2,5 vuotta touhusin ystävieni kanssa perustamassa Nordic Shine Oy:ssä aurinkoenergian ja eri rahoitusmallien parissa. Tämän ajan vietin pääasiassa vakuuttaen eri kiinteistönomistajia aurinkoenergian hyödyistä, ja oli huikeata huomata mikä ero on tapahtunut yleisessä ilmapiirissä ja kiinnostuksessa aiheeseen sitten vuodesta 2015.

Solarvoima oli itselleni mielenkiintoinen seuraava haaste, sillä olin tottunut toimimaan enemmän rahoitusmallien parissa. Solarvoimassa taas on toimittu jo neljä vuotta ja pystytty muodostamaan itsenäisesti toimiva ja vakuuttava aurinkovoimaloiden asennusyritys. On aivan mahtavaa nähdä käytännössä, kuinka paljon aurinkovoimaloita asennetaan joka viikko ja kuulla asennusmiehiltä kokemuksia itse asennuksista. Tämä ja itse perustajajäsenet eli Lauri, Aapo ja Janne saivat minut vakuuttuneeksi taas omalla huikealla osaamisellaan.

Kuulin että lupauduit mukaan aurinkovoimala asennukselle, pitääkö tämä paikkansa:
Ehdottomasti! Heti ensimmäisenä päivänä etsin asennustiimin johdon käsiini ja pyysin, että pääsisinkö heidän mukaansa. He olivatkin innokkaina ottamassa minua mukaan, ymmärrettävästi kun saivat nakkikoneen asennukselle. Ajankohta on sovittu ensi viikolle. Mutta tätä olen odottanut, pääsen mukaan asentamaan aurinkovoimalan Suomeen!

Loistavaa, niitähän tässä piisaa. Mitä sillä välin aiot tehdä:
Tässä on jo hyvin päästy vauhtiin, eli kohti konkretiaa. On mahtavaa, kun on vapaat kädet auttaa asiakasta kaikilla eri malleilla, jotta saamme heillekin oman aurinkovoimalansa. Eihän tässä voi olla kuin innoissaan!

Toivotamme Harryn mukaan Solarvoimaan ja mukavia asennushetkiä!

Vastaa