Kiitos yhteydenotostasi!


Yhteydenottopyyntösi on lähetetty onnistuneesti. Seuraavaksi asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä.

Pirjo Miilunpohja
Pirjo Miilunpohja
2023-07-31
Todella loistavaa palvelua! Sopimuksen jälkeen alle viikossa paneelit olivat jo katolla tuottamassa aurinkoenergiaa! Asentaja saapui aamulla 8 - 9 välillä ja voimala käynnistettiin noin klo 16:00: kaikki eteni sujuvasti ja ongelmitta sopimuksesta käyttöönottoon asti. Kirsikkana kakun päällä tiimin huumorintajuinen ja upea asenne! Jatkoon: annan kokonaisuudesta 10+!!!!
Erkki Tapola
Erkki Tapola
2023-07-19
Myyjä paneutui asiaan hyvin ja käytiin läpi huolella sijainti ja tarpeet. Asennus tuli jopa luvattua aiemmin ja asentajat olivat ystävällisiä, joustavia, huolellisia ja erittäin ammattitaitoisia. Suosittelen lämpimästi! Numeroni löytyy netistä jos haluat kysellä tarkemmin tai nähdä paneelit toiminnassa Espoossa.
Mika Korhonen
Mika Korhonen
2023-06-20
Alusta saakka erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Tarjouspyynnön jälkeen verkkopalaverissa kävimme myyjän kanssa läpi tarpeet ja mapsin avulla parhaimman sijoituspaikan 6kW voimalalle. Tilauksen jälkeen asennustiimi oli yhteydessä asennusajan lähestyessä ja viime hetkillä asennusaikaa jopa aikaistettiin lauantaille. Nuoret asentajat tempaisivat paneelit katolle ja järjestelmän kuntoon viidessä tunnissa, siivosivat kaikki jälkensä ja antoivat käyttökoulutuksen, loistavaa työtä! Lämpötila oli puolen päivän aikaan jo hellelukemissa maan tasallakin. Myös paperityöt sujuivat - asennus oli lauantaina ja tiistaiaamuna tuli verkkoyhtiöltä lupa ottaa voimala käyttöön, kun myyntisopimus on voimassa ja tiistai-iltapäivällä käänsin voimalan päälle... Eli kaikki meni alusta alkaen sovitun mukaisesti! Aurinkoista kesää!
Pablo Gröndahl
Pablo Gröndahl
2023-03-16
Meille asenneettiin 24 panelia. Kaikki toimi moitteettomasti alusta asti. Olimme ajatelleet laittaa paneelit huoltorakennuksen katolle mutta myyjän Teams kokousen jälkeen selvisi että päärakennuksen eteläkatto homattavasti parempi, kiitos siitä. Asennus nopeaa ja erttäin ystävällisiä ja asiansa osaavia asentajia. Tällä hetkellä odotamme aurinkoista ja tuottoisaa kevättä.
Heikki Pyykönen
Heikki Pyykönen
2023-02-17
Erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua myynnin ensi kontaktista ja työn suunnittelusta asennusten luovutukseen asti. Asennustiimi oli työhönsä motivoitunut ja toiminta ripeää. Seitsemän tähteä asentajille, kun ennättivät meille maallikoillekin vielä kertomaan työn etenemisestä.
Ari Mäkinen
Ari Mäkinen
2023-02-06
Asennus sujui ammattimaisesti. Kevättä odotellaan.
Tomi Järvinen
Tomi Järvinen
2023-01-23
Asennus meni mallikkaasti, nyt odotellaan kevään ekoja aurinkoisia päiviä☀️
Anna-Maria Kero
Anna-Maria Kero
2022-12-13
3/22 meille tuli Solarvoimalta 21 paneelia. Asennus onnistui muutamassa tunnissa ja invertteri saatiin solarvoiman oman sähkömiehen toimesta hyvään paikkaan, vaikka olikin hankala siihen asentaa. Sähköä on tullut oikein mukavasti myös myyntiin ja aurinkoisen kesän ansiosta jopa enemmän kuin mitä tehoa meidän laitteille laskettiin. Joulukuussa tuli ensimmäinen sähkölasku nyt kun paneelit ovat lumen peitossa talviunilla odottamassa kevään aurinkoa.
Teemu Tynjälä
Teemu Tynjälä
2022-12-02
Todella hyvä ammattitaito, ja asenne kohdallaan. Meidän kohde oli vaikea kahdesta syystä - sivupihat olivat kapeat ja tekninen tila pieni. Ammattitaitoiset asentajat löysivät välipohjaratkaisun, jonka avulla aurinkopaneeleiden kaapelit tuotiin sisään sähkötauluun niin, että sisällä ei näy johdon johtoa. En olisi ikinä uskonut, että tuo olisi mahdollista. Myös myyntityö oli ensiluokkaista. Lähetin kerran kysymyksen silloin kun yhteyshenkilöni oli lomalla. Siitä huolimatta hän vastasi kyselyyni ja sain vietyä sähkön myyntisopimus asiaa eteenpäin. Täydet pisteet ammattitaidosta ja asenteesta. Jatkakaa samaan malliin!
ARI Sakari
ARI Sakari
2022-11-22
Asennus onnistui sovitusti, henkilökunta oli asenteeltaan palveluhenkinen ja kysymyksiin sai aina vastauksen. Jälipalvelu ja vastausnopeus ollut myös erinomaista. Ei yhtään pahaa sanottavaa, omalta kohdalta.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?