Aurinkopaneelit Kuopio


Kuopiossa Aurinkopaneelien asentaminen kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Ammattilaisen hoitamana asennus hoituu nopeasti, turvallisesti ja voimalan tekninen käyttöikä on pitkä.

Pyydä tarjous

Pirjo Miilunpohja
Pirjo Miilunpohja
2023-07-31
Todella loistavaa palvelua! Sopimuksen jälkeen alle viikossa paneelit olivat jo katolla tuottamassa aurinkoenergiaa! Asentaja saapui aamulla 8 - 9 välillä ja voimala käynnistettiin noin klo 16:00: kaikki eteni sujuvasti ja ongelmitta sopimuksesta käyttöönottoon asti. Kirsikkana kakun päällä tiimin huumorintajuinen ja upea asenne! Jatkoon: annan kokonaisuudesta 10+!!!!
Erkki Tapola
Erkki Tapola
2023-07-19
Myyjä paneutui asiaan hyvin ja käytiin läpi huolella sijainti ja tarpeet. Asennus tuli jopa luvattua aiemmin ja asentajat olivat ystävällisiä, joustavia, huolellisia ja erittäin ammattitaitoisia. Suosittelen lämpimästi! Numeroni löytyy netistä jos haluat kysellä tarkemmin tai nähdä paneelit toiminnassa Espoossa.
Mika Korhonen
Mika Korhonen
2023-06-20
Alusta saakka erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Tarjouspyynnön jälkeen verkkopalaverissa kävimme myyjän kanssa läpi tarpeet ja mapsin avulla parhaimman sijoituspaikan 6kW voimalalle. Tilauksen jälkeen asennustiimi oli yhteydessä asennusajan lähestyessä ja viime hetkillä asennusaikaa jopa aikaistettiin lauantaille. Nuoret asentajat tempaisivat paneelit katolle ja järjestelmän kuntoon viidessä tunnissa, siivosivat kaikki jälkensä ja antoivat käyttökoulutuksen, loistavaa työtä! Lämpötila oli puolen päivän aikaan jo hellelukemissa maan tasallakin. Myös paperityöt sujuivat - asennus oli lauantaina ja tiistaiaamuna tuli verkkoyhtiöltä lupa ottaa voimala käyttöön, kun myyntisopimus on voimassa ja tiistai-iltapäivällä käänsin voimalan päälle... Eli kaikki meni alusta alkaen sovitun mukaisesti! Aurinkoista kesää!
Pablo Gröndahl
Pablo Gröndahl
2023-03-16
Meille asenneettiin 24 panelia. Kaikki toimi moitteettomasti alusta asti. Olimme ajatelleet laittaa paneelit huoltorakennuksen katolle mutta myyjän Teams kokousen jälkeen selvisi että päärakennuksen eteläkatto homattavasti parempi, kiitos siitä. Asennus nopeaa ja erttäin ystävällisiä ja asiansa osaavia asentajia. Tällä hetkellä odotamme aurinkoista ja tuottoisaa kevättä.
Heikki Pyykönen
Heikki Pyykönen
2023-02-17
Erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua myynnin ensi kontaktista ja työn suunnittelusta asennusten luovutukseen asti. Asennustiimi oli työhönsä motivoitunut ja toiminta ripeää. Seitsemän tähteä asentajille, kun ennättivät meille maallikoillekin vielä kertomaan työn etenemisestä.
Ari Mäkinen
Ari Mäkinen
2023-02-06
Asennus sujui ammattimaisesti. Kevättä odotellaan.
Tomi Järvinen
Tomi Järvinen
2023-01-23
Asennus meni mallikkaasti, nyt odotellaan kevään ekoja aurinkoisia päiviä☀️
Anna-Maria Kero
Anna-Maria Kero
2022-12-13
3/22 meille tuli Solarvoimalta 21 paneelia. Asennus onnistui muutamassa tunnissa ja invertteri saatiin solarvoiman oman sähkömiehen toimesta hyvään paikkaan, vaikka olikin hankala siihen asentaa. Sähköä on tullut oikein mukavasti myös myyntiin ja aurinkoisen kesän ansiosta jopa enemmän kuin mitä tehoa meidän laitteille laskettiin. Joulukuussa tuli ensimmäinen sähkölasku nyt kun paneelit ovat lumen peitossa talviunilla odottamassa kevään aurinkoa.
Teemu Tynjälä
Teemu Tynjälä
2022-12-02
Todella hyvä ammattitaito, ja asenne kohdallaan. Meidän kohde oli vaikea kahdesta syystä - sivupihat olivat kapeat ja tekninen tila pieni. Ammattitaitoiset asentajat löysivät välipohjaratkaisun, jonka avulla aurinkopaneeleiden kaapelit tuotiin sisään sähkötauluun niin, että sisällä ei näy johdon johtoa. En olisi ikinä uskonut, että tuo olisi mahdollista. Myös myyntityö oli ensiluokkaista. Lähetin kerran kysymyksen silloin kun yhteyshenkilöni oli lomalla. Siitä huolimatta hän vastasi kyselyyni ja sain vietyä sähkön myyntisopimus asiaa eteenpäin. Täydet pisteet ammattitaidosta ja asenteesta. Jatkakaa samaan malliin!
ARI Sakari
ARI Sakari
2022-11-22
Asennus onnistui sovitusti, henkilökunta oli asenteeltaan palveluhenkinen ja kysymyksiin sai aina vastauksen. Jälipalvelu ja vastausnopeus ollut myös erinomaista. Ei yhtään pahaa sanottavaa, omalta kohdalta.

Aurinkopaneelien asennuksen aloittaminen

Aurinkopaneelit Kuopio


Ensin selvitämme, onko rakennuksesi soveltuva aurinkosähkön hyödyntämiseen: paistaako katolle aurinko riittävän esteettömästi, mikä on taloudellisesti sopivin järjestelmäkoko ja miten asennus toteutetaan. Oli kattotyyppi mikä tahansa, löytyy siihen kätevä asennusjärjestelmä.

Aurinkopaneelit on tärkeää sijoittaa siten, että aurinko pääsee paistamaan niihin esteettömästi. Tavallisesti aurinkopaneelit asennetaan talon katolle samaan kulmaan lapekaton kanssa. Tasakattoasennuksissa paneelit asennetaan asennusjärjestelmän avulla noin 15 asteen kulmaan. Asennuksessa aina lähtökohtana on, että katolle ei tehdä yhtä ainutta reikää. Paras tuotto vuositasolla saadaan, kun aurinkopaneelit suunnataan etelää kohti, mutta hyvä tulos saadaan myös ns. itä-länsi -asennuksella, jolloin aamulla ja illalla saadaan hieman enemmän tuotantoa. Aurinkosähköjärjestelmän tuotantoa voit seurata invertterin näytöltä, etänä tietokoneelta ja älypuhelimesta.

Aurinkopaneelilaskuri

Tilaa analyysi
Aurinkopaneelit Kuopio.

Aurinkopaneelien asennuksen vaiheet

Aurinkosähköjärjestelmät Kuopiossa

Aurinkopaneelien asentaminen kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi: asennus hoituu nopeasti, turvallisesti ja voimalan tekninen käyttöikä on varmasti pitkä. Oikein asennettu aurinkovoimala on huoltovapaa. Täytyy myös muistaa, että verkkoon liitetyn aurinkovoimalan kaikki sähköiset kytkennät on sähköurakoinnin alaista työtä.

Antamalla ammattilaisen asentaa aurinkopaneelit alueella Kuopio, taataan aurinkovoimalaan tehdylle sijoitukselle paras tuotto. Solarvoima tarjoaa sinulle avaimet käteen -paketin ja toteuttaa aurinkovoimalan laadukkailla osilla, ammattitaitoisesti asennettuna sekä valmiiksi käyttöön otettuna ja verkkoon kytkettynä. 

Yhteystiedot


Puhelin: 010 274 1860
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)solarvoima.fi
Käyntiosoite: Juvan Teollisuuskatu 8, 02920 Espoo

Ota meihin yhteyttä

  "Aurinkopaneelien asennus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi."

  Aurinkopaneelien asennus Kuopiossa sisältää seuraavat vaiheet:

  • Aurinkosähköasiantuntijamme kartoittaa mm. voimalakoon, tuotantoarvion, asennustavan, laitteiston osat, kaapeloinnin toteutukset ja invertterin asennukseen liittyvät asiat.
  • Suunnittelemme ja aikataulutamme aurinkovoimalan asennuksen.
  • Hankimme kytkentäluvan verkkoyhtiöstä. Voimme hoitaa myös luvituksen rakennusvalvonnalta, jos sitä kohteessa tarvitaan.
  • Asennamme aurinkovoimala avaimet käteen –periaatteella, huolehdimme käyttöönotosta, ja annamme sinulle täydellisen opastuksen aurinkosähköjärjestelmään.
  • Toimitamme sinulle paketin mukana myös kaikki sähkökuvat, takuutodistukset sekä mittauspöytäkirjat.

  Klikkaa alla olevasta painikkeesta ja saat lisätietoa aurinkosähköjärjestelmistä alueella Kuopio.

  Pyydä tarjous

  Miksi valita aurinkopaneelijärjestelmä?


  Aurinkosähkön hyödyntäminen omakotitalossa tai liikekiinteistössä on taloudellisesti kannattavaa. Tavallisesti omakotitaloihin asennetaan 2–15 kilowatin kokoinen aurinkosähköjärjestelmä, joka tuottaa sähköä kesäaikana saman verran, mitä kiinteistö kuluttaa. Järjestelmän ylituotanto on myytävissä sähköyhtiölle. Hyvä ja luotettava sähköverkko mahdollistaa ylimääräisen sähkön myynnin sähköyhtiöön.

  Sähkön hinta on noussut 4–6 prosenttia vuodessa, mutta aurinkopaneelit tuottavat puhdasta energiaa ja pienentävät sähkölaskua. Aurinkopaneeleihin tehty investointi maksaa itsensä takaisin reilussa kymmenessä vuodessa.

  Aurinkopaneelit toimivat hyvin myös Kuopiossa


  Aurinkosähkö on ylivoimaisesti nopeimmin kasvava tuotantomuoto ja todennäköisesti maapallon lopullinen ratkaisu energiantarpeeseen. Aurinko tuottaa maapallolle energiaa 14,5 sekunnissa yhtä paljon kuin koko ihmiskunta päivän aikana tarvitsee. Aurinkopaneelit ovat yksinkertainen ja tehokas tapa kerätä tätä energiaa talteen. Euroopassa aurinkosähkö vastaa noin kolmasosaa uudesta sähköntuotantokapasiteetista.

  Myös Suomi on yllättävän hyvä paikka aurinkosähkön tuottamiseen. Suomessa vuoden keskilämpötila on alhainen, ja aurinkopaneelit tuottavat sähköä paremmin kylmässä ilmassa. Etelä-Suomessa oleva aurinkovoimala tuottaa suunnilleen saman verran sähköä vuositasolla kuin Pohjois-Saksassa oleva samanlainen voimala.

  Jätä tarjouspyyntö

  Usein kysytyt kysymykset


  Etelä-Suomessa on mahdollista tuottaa yhtä paljon aurinkosähköä vuosittain kuin esimerkiksi Pohjois-Saksassa. Suomen lisäetuna on alhainen vuoden keskilämpötila, sillä kylmä paneeli tuottaa sähköä hieman paremmin kuin lämmin paneeli. Alkuvuoden kylmät, mutta aurinkoiset päivät lisäävätkin tuntuvasti koko vuoden tuotantokertymää.