Mökkivoimala


Solarvoiman valmis Mökkivoimala sähköistää mökin kätevästi ja helposti! Kiinnitä aurinkopaneelit talon seinustalle, laiturin rakenteisiin, kallion päälle tai mökin katolle, tee liitokset pikaliittimillä ja mökki on sähköistetty! Aurinkovoimalan käyttöönotto ei ole ollut aiemmin näin helppoa.

Aurinkopaneelit mökille – on perinteisesti tarkoittanut että panelisto asennetaan katolle, lataussäätimiä, akkuja ja inverttereitä asennetaan esimerkiksi kesämökin eteiseen tai pirtin seinään ja toteutuksesta tulee hyvin teknisen näköinen. Lisäksi asentajakäynti on välttämätöntä.

Solarvoiman Mökkivoimala mahdollistaa kesämökin aurinkosähkövoimalan käyttöönoton ilman asennuskäyntiä ja lopputuloksesta tulee siisti ja voimalaa on helppo käyttää. Mökkivoimala on täysin valmis voimala, jossa asentamisen tarve on vähäinen. Vain panelisto tulee kytkeä. Mökkivoimala on myös käyttäjälle helppo: yksi ohjauspaneeli ja muu tekniikka on piilotettu.

Kesämökillä aurinkovoimalan yksi hankinnan este saattaa olla laitteiden monimutkainen ja tekninen ulkonäkö. Mökkivoimala on siisti paketti ja soveltuu mökille kuin mökille. Mökkivoimala on Solarvoiman oma tuote ja mukana kehityksessä on Business Finland (entinen TEKES).

Mökkivoimalalla toimii mm. jääkaappi, valaistus, TV, erilaiset laturit, vesipumppu ja käsityökalut 1500W:iin saakka. Mökkivoimala PRO mahdollistaa minkä tahansa schuko-pistokkeisen sähkölaitteen käyttämisen – invertterin max. teho on 7000 wattia. Myös mikroaaltouuni, sirkkeli tai hitsauskone toimii!

Voit käyttää invertterin tuottamaa puhdasta 230VAC verkkosähköä tai 12V jännitettä esimerkiksi itse helposti ja turvallisesti asennettaville LED-valoille. Mökkivoimalassa on näiden liitäntöjen lisäksi myös USB-ulostulo. Mökkivoimalaan voi liittää myös pientuulivoimalan tai aggregaattilatauksen (24V).